Дружина принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон відвідала центр розвитку малюків у Лондоні. Для цього вона обрала лаконічну блузу від Gucci, яка коштує 1300 доларів, та вільні чорні штани. Однак навмисне чи ні, але Міддлтон вдягла блузу задом наперед.

На офіційному сайті бренду зазначається, що ґудзики мають бути на спині, та Кетрін вирішила інакше. Варто зазначити, що Міддлтон, як зазвичай, була у широких брюках від бренду Jigsaw. Водночас вона часто віддає перевагу спідницям, сукням або джинсам, які лягають по фігурі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Герцогиня прийняла участь у сесії "Спільний час", де батьки можуть приїхати та вчитися один в одного й у фахівців по догляду за дітьми.

Дружина принца Вільяма сама є матір'ю трьох дітей, тому їй було про що поговорити з батьками, присутніми в центрі: від годування грудьми до привчання до горщика. Крім того, ходять чутки, що герцогиня чекає четверту дитину. Можливо, таким чином Кейт знову готується до ролі матері.

"Вона була просто прекрасна. Я ніколи не думала, що вона прийде, але вона прийшла. Кейт просто хотіла поговорити про те, як це — бути мамою. Вона сказала, що у нас у всіх були злети та падіння, як у батьків, незалежно від того, хто ми такі", — ділиться враженнями одна з матерів.

Також герцогиня підняла питання про те, як досвід в ранньому дитинстві може вплинути на подальше життя дітей, наприклад на психічне здоров'я і залежність. У рамках проекту Кейт також створила групу для проведення соціального дослідження, яким чином сім'ям може бути надана найбільш ефективна підтримка.

Нагадаємо, що різко постарілу Кейт Міддлтон сприйняли за маму Меган Маркл: світ шокований.

Як повідомляв портал "Знай.ua", художниця відтворює кожен вихід вагітної герцогині Сассекської на папері. При цьому образ Меган Маркл вона робить схожим на персонаж мультфільму, що додає унікальності картинам.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес розцілувались у всього світу на очах.