Дружина принца Гаррі Меган з'явилася з іншими членами королівської сім'ї на службі у Вестмінстерському абатстві. Це був останній офіційний вихід герцогині Сассекской.

Така інформація з'явилася в британських ЗМІ.

Офіційно прес-служба королівської сім'ї не давала коментарів, однак у Букінгемському палаці заявили про те, що відтепер Меган не буде з'являтися на офіційних заходах.

"У герцогині Сассекской у планах немає поїздок на офіційні заходи. Але вона збирається відвідати кілька приватних зустрічей", - повідомив прес-секретар королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За інформацією інсайдерів, Меган Маркл має народити первістка вже через 6 тижнів. Тобто радісна подія в королівській родині відбудеться в кінці квітня або початку травня.

Не дивлячись на те, що палац ще не робив офіційних заяв, інсайдери стверджують, що у Меган не залишилося запланованих виходів, тільки приватні зустрічі.

"У нас багато приватних зустрічей. Якщо вона раптом з'явиться на публіці, про це буде оголошено заздалегідь, але ніяких запланованих заходів немає", — розповів інсайдер.

В офіційній заяві Кенсінгтонського палацу про вагітність Маркл говорилося, що вони з Гаррі стануть батьками в травні. А сама Меган нещодавно зізналася, що вони "майже у мети".

Нагадаємо, Меган Маркл скасувала всі зустрічі і закрилася у палаці. У Меган не залишилося запланованих виходів.

Як повідомляв Знай. ua, Єлизавета ІІ шокувала дипломатів "кислотою". На нещодавній службі у Вестмінстерському абатстві ми бачили королеву Єлизавету II в фіолетовому пальто і капелюсі з квітами.

Знай. ua писав, що хлопчик зробив Меган Маркл прикраса з макаронів. Меган Маркл сильно зраділа подарунку, а хлопчик миттю став знаменитим.