Ось уже близько тижня біля входу одного з аргентинських лікарень чекає на виписку свого господаря відданий лабрадор.

На жаль, шестирічної собаці на прізвисько Тото ніколи вже не побачити свого господаря, тому що той помер рівно тиждень тому, пише Daily Mail.

Як стверджують співробітники лікарні, напередодні смерті власник попросив привезти кращого друга до нього в палату, щоб він міг попрощатись з ним.

Лабрадор Тото біля входу в лікарню. Небайдужі працівники госпіталю влаштували йому подобу буди

Однак родичі чи то випадково, чи то навмисно забули забрати Тото, і той залишився стерегти вхід лікарні в надії на те, щоб знову зустрінеться зі своїм господарем, як сумно відомий пес Хатіко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Активістка і член місцевої організації по захисту тварин Фатіма Родрігес дізналася про долю вірного Тото й запропонувала йому допомогти. Жінка організували пошуки нового власника для вірного лабрадора.

Щоправда, існує одна умова. Активістка вважає, що людина, яка стане новим господарем Тото повина бути власником закритого будинку, оскільки існує ймовірність, що пес втече і повернеться в лікарню, в надії дочекатися господаря.

Поки ведуться пошуки нового власника, активісти забрали тварину з під дверей лікарні. Тото вже пройшов курс лікування у ветеринара, і йому необхідно зробити операцію на одній з лап. Шестирічного пса також збираються стерилізувати.

Через тиждень Тото все там же на місці

"Здається, він продовжує вірити, що коли-небудь його господар повернеться і забере його додому", — стверджує один з местныъ жителів.

Слід зазначити, що лабрадори славляться своєю непохитною відданістю серед кращих друзів людини і є одними з найпопулярніших собак-поводирів.

Їх використовують в зонах бойових дій в якості рятувальних собак та собак-поводирів для сліпих.

Дивіться також: Історія українського "Хатіко"

Нагадаємо, американець воскресив породу гігантських собак, які 7000 років тому охороняли давніх правителів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" далматинець Тайсон героїчно загинув, захищаючи власних господарів від нападу отруйної кобри.

Також "Знай.uа" писав, як суботні заняття кейтсерфингом на аргентинському узбережжі для Густаво Сервино закінчилися візитом в госпіталь из-за нападу розлюченого пітбуля.