У Великобританії не вщухають чутки про четверту вагітность Кейт Міддлтон.

Експерт Джон Хілл розповів, що британці буквально штурмую букмекерські контори, щоб поставити на те, що вже в цьому році Букінгемський палац оголосить про вагітність Кейт.

"Нас завалюють ставками на вагітність Кейт Міддлтон", – повідомив він.

У принца Вільяма і його чарівної дружини вже є троє дітей: принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї. Останній малюк з'явився на світ у квітні минулого року. Варто відзначити, що королева Єлизавета II теж є багатодітною матір'ю: у неї четверо дітей.

Кейт Міддтон теж іноді "проговорюється" про свій цікавий стан. Нещодавно вона зустрілася з жителями Північній Ірландії, де їй зустрівся батько з п'ятимісячною дитиною.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Коли я на нього дивлюся, мені знову хочеться завести дитину", – зізналася Кейт.

Ще раз герцогиня натякнула на появу малюка в бесіді з друзями. Вона відмітила, що ніколи не говорить ніколи, якщо справа стосується вагітності.

Британські журналісти також помітили певну закономірність перед кожною вагітністю Кейт. У неї з'являється нудота, зневоднення і втрата ваги. Ймовірно, герцогиня чекає малюка, адже останнім часом він виглядає хворобливо худорлявою.

Нагадаємо, брат британської герцогині і дружини принца Гаррі Меган Маркл вирішив помиритися з сестрою. Томас Маркл-молодший слізно просить вибачення у вагітної герцогині і вимагає покликати всю американську сім'ю на зустріч з майбутньою дитиною.

Раніше Знай.uа повідомляв, герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі відвідали New Zealand House, де поклали квіти та залишили запис у книзі співчуттів від імені Її Величності королеви Єлизавети II.

Також Знай.uа писав, герцог і герцогиня Кембриджські пригостилися кухлем пива. Представники королівської сім'ї вже традиційно взяли участь у параді до Дня святого Патріка.