Подружня пара довгі роки знущалася на тринадцятьма дітьми, поки копи бездіяли. Передає Clutch.

Девід і Луїза Турпін одружилися у 1985 році. Вони були дуже релігійними і жили по традиційним постулатам. У той час, як Девід заробляв гроші на велику сім'ю, Луїза займалася дітьми і господарством. Сусіди вважали їх милими і не підозрювали про те, що відбувається за закритими дверима.

Сім'я проживала у маленькому Калфорниийском містечку Перріс. Сусіди розповідали, що ніколи не бачили, щоб діти ходили у школу і вважали, що вони знаходяться на домашньому навчанні. Батьки також виходили з дому тільки щоб купити продукти.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Якось у місцеве відділення поліції зробили моторшний телефонний дзвінок. 17-річна дочка Турпінів розповіла, що втекла з дому і благала про допомогу. Незважаючи на вік, вона виглядала як 10-річна дитина.

Копи приїхали до будинку Турпінів, де виявили, що решта 12 дітей сімейства прикуті ланцюгами до ліжка. Старшому було 29 років, молодшому — 2 року. Всі вони були у жахливому стані: виснажені і у брудному одязі. Діти були настільки перелякані, що навіть не робили спроб втекти.

Частина з сімейства Турпінів довелося госпіталізувати, частину відправили у притулок. З часом дорослі адаптували і почали здобувати освіту, яку пропустили за роки в ув'язненні. Багатьох малюків усиновили.

Зараз батьків заарештували, слідство все ще триває. Подружжю загрожує 94 роки в'язниці.

Нагадаємо, у Кривому Розі сталося жахливе вбивство, мотиви якого не вкладаються в голові розсудливої людини.

Раніше Знай.uа повідомляв, на Харківщині відбувся кричущий злочин. Правоохоронні органи затримали 4 осіб, серед яких 2 неповнолітніх, за підозрою у вбивстві військовослужбовця.

Також Знай.uа писав, у Києві невідомий жорстоко побив 60-летнего ветерана АТО і його дружину.