В Мексиці сталася сумна історія, яка гідна драматичної екранізації. Так, у місті Монтеморелос 57-річний чоловік Віктор Рейну Васкес в нетверезому стані потрапив під потяг. Проте, у нього був улюбленець, собака. Вірний друг не покинув господаря, згорнувся калачиком і притулився до його лежачого на рейках тіла.

Про цей сумний інцидент повідомляє видання The Sun.

За інформацією журналістів, які прибули на місце трагедії поліцейським і медикам довелося силою прибирати пса з шляхів, щоб забрати труп чоловіка в морг. Пес намагався вкусити тих, хто намагався розлучити його з мертвим власником.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знімки, які з'явилися в ЗМІ, розривали користувачів соцмереж. Знайшлися охочі забрати до себе осиротілого пса. Але нинішнє його місце перебування невідоме.

Варто нагадати, що в американському штаті Вісконсін жорстоко вбили 23-річну українку Тетяну Гужву. У скоєнні цього тяжкого злочину підозрюють чоловіка загиблої, який раніше вже притягувався до відповідальності за домашнє насильство. Чоловікові вбитої Тетяни Гужви в січні пред'явили звинувачення в домашньому насильстві за 11 пунктами. Жертвою звинувачення була 23-річна українка, яку жорстоко вбили в американському штаті Вісконсін. Правоохоронці підозрюють у вбивстві чоловіка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в американській компанії Microsoft вибухнув скандал. Співробітниці корпорації заявили про сексуальні домагання і дискримінацію на робочому місці. Так, одна зі співробітниць розповіла, що під час відрядження працівник компанії-партнера Microsoft погрожував вбити її, якщо вона відмовиться зайнятися з ним сексом. Вона негайно звернулася в відділ кадрів (HR) і до керівництва. Після цього скандал почав набирати обертів, і добрався до користувачів мережі.

Нагадаємо, пасажир авто залишився без голови через екстрену посадку вертольота: летіла по всьому шосе.

Як повідомляв Знай.иа чиновник з "справи Гандзюк" пояснив раптову відставку: все заради рейтингів Порошенка.

Також Знай.uа писав, вбили прямо у черзі: трагедія в київському супермаркеті потрапила на відео, кадри 18+.