У соціальних мережах знову підняли на сміх начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна, який засвітив на весь світ свою "хворобу".

Про це відомо завдяки опублікованим кадрів пропагандиста Дмитра Смирнова, пише портал "Політека".

Путін
Путін

"Путін: В минулому році ми вклали в імпортозаміщення… Скільки? Не пам'ятає. Міністр економічного розвитку не пам'ятає. Орешкіну знову дісталося", — йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що користувачі мережі поспішили висловити свою думку про можливу проблему з пам'яттю у Путіна.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Він боїться", "зате офшори все пам'ятають", "його ж ніхто не слухає – сидять в телефон клацають", "це як взагалі розуміти?", "потрібно було запитати, скільки вкрали? Точно б відповів", — пишуть вони.

Варто нагадати, що штаб чинного президента України Петра Порошенка перед другим туром виборів вирішила розвісити по всій країні бігборди, де зображені Порошенко і президент Росії Володимир Путін. Цю інформацію повідомив керівник секретаріату партії Блок Петра Порошенка Максим Саврасов. Саврасов зазначив, що крім бордів штаб президента замовив 4 млн примірників газети, на обкладинці якої зображені Порошенко і Путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома кремлівська пропагандистка Ольга Скабеева заявила, що в Україні на сьогоднішній день рівень підтримки начальника кримських і донецьких головорізів Володимира Путіна досяг вже такого високого рівня, що сьогодні в Київ можна в'їжджати на танках. Таким нахабним і агресивним закликом вона підтримала гостя свого ефіру, ще одного пропагандиста Араика Степанян. Відомо, що діалог відбувся під час ефіру пропагандистської програми "60 хвилин".

"Порошенко каже, що "я чи Путін". Ось перший тур говорить про те, що тепер за Путіна 85% України", — з упевненістю заявив неадекватний Степанян.

Нагадаємо, переговори Путіна і Зеленського: Пєсков зробив гучну заяву.

Як повідомляв Знай.uа "Україна стала найбільшим провалом Путіна": американський дипломат розповів про фатальну помилку Кремля.

Також Знай.uа писав, "Прийде тварюка ще страшніше, ніж Путін": відомий музикант передбачив жахливе майбутнє Росії.