Чутки про численні конфлікти королівських невісток Кейт Міддлтон і Меган Маркл не перестають циркулювати в пресі, британці постійно смакують подробиці сварок герцогинь, але зрозуміло, що деталі, які спливають у ЗМІ - це лише вершина айсбергу.

Меган Маркл та Кейт Міддлтон

Колишній дворецький покійної принцеси Діани Полл Баррелл днями підлив масла у вогонь у інтерв'ю Us Weekly.

Він заявив, що офіційний переїзд принца Гаррі та його дружини у Фрогмор-котедж був сприйнятий частиною суспільства як доказ того, що в королівській родині не все спокійно.

принц Гаррі та Меган Маркл
принц Гаррі та Меган Маркл

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Однак при цьому Баррелл відзначив, що не вірить у суперництво між дружинами принців, але здогадується, що у герцогинь є розбіжності.

"Думаю, що Меган не та людина, яка з усім погоджується. Вона висловлює свою думку, як будь-яка сучасна американка... Герцогині виросли в різних культурах, у них різні ролі. Кейт знає, що вона не становить для неї загрози, а Меган достатньо доросла, щоб розуміти, що її роль сильно відрізняється від ролі Кейт", — підкреслив він.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Розмови про те, що у відносинах герцогині Кембриджської і герцогині Сассекскої не все гладко, виникли восени минулого року, а взимку один з інсайдерів повідомив журналістам, що Кейт буцімто вважає, що Меган використовувала її, щоб завоювати більш високе положення.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл
Кейт Міддлтон і Меган Маркл

Британські ЗМІ неодноразово писали про те, що ворожнеча двох герцогинь зіпсувала відносини принца Гаррі і принца Вільяма. Однак Полл Баррелл не вірить, що між братами пробігла чорна кішка.

"У принців можуть бути розбіжності, тому що вони дві дуже різні особистості. Однак смерть матері сильно вплинула на те, що вони стали нерозлучними", — вважає колишній дворецький покійної принцеси Діани.

Принц Гаррі та Вільям
Принц Гаррі та Вільям

Нагадаємо, королівське подружжя принца Гаррі та Меган, які вже за кілька тижнів стануть батьками, виступили з неочікуваною заявою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, герцогиня Сассекська Меган Маркл постійно намагається вийти з-під контролю монаршої родини та зробити бодай щось по-своєму.

Також Знай.ua писав про те, що королівська пара, герцог і герцогиня Кембриджські давно занепокоєні проблемою забруднення навколишнього середовища.