Начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін в черговий раз голосно зганьбився на публіці. В цей раз конфуз з Путіним стався під час візиту до відреставрованої церкви Воскресіння Христового.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Twitter кремлівського пропагандиста Дмитра Смирнова.

"Володимир Путін привів членів Радбезу до відреставрованої церкви Воскресіння Христового Катерининського палацу в музеї-заповіднику Царське село", - йдеться у публікації.

Користувачі з сарказмом відреагували на пост російського пропагандиста і зазначили, що Володимир Путін може похвалитися за майже 20 років правління лише церквами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Там і залишаться…Музейні експонати", "Крім церков більше немає чим похвалитися", "Оболванювати легше, ніж вчити і лікувати. Тому церков, та побільше, побільше", "Весь кооператив "Озеро" в зборі або когось не вистачає?", "Треба було самоспалення їм там влаштувати", "Що характерно, на всіх присутніх чекає Пекло", "Їх в Пеклі з оркестрами чекають, а вони розгулюють по церквах. Богомольці", - жартують вони в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двоє соратників президента держави-агресора Росії Володимира Путіна померли один за іншим. Депутат Держдуми і колишній директор ФСБ Росії генерал Микола Ковальов, помер 5 квітня на 70-му році життя. Всього на кілька днів пережив свого шефа його помічник Сергій Шамарін. Співробітник спецслужб у відставці раптово помер у робочому кабінеті в будівлі Державної Думи 11 березня. Чоловікові було 62 роки. Попередня причина смерті Шамаріна — тромб, що відірвався.

Нагадаємо, ворог вже на колінах: у Путіна схилили голову перед міццю ЗСУ, таких героїв їм не бачити.

Як повідомляв Знай.иа Мосейчук поставила на місце "путінське базікало": "вибачся перед українцями".

Також Знай.uа писав, італійське інформагентство: Уряд України заборонив всі прямі рейси в Росію.