Влада острова Пхукет вирішила збільшити зону, на якій заборонено робити селфі. Порушникам буде дорого коштувати знімок, аж до найжорсткіших заходів.

Місцевий уряд Таїланду зовсім скоро заборонить туристам робити селфі на пляжах, а все через те, що відпочиваючі не раз проникали на злітно-посадочні смуги аеропорту, ризикуючи життям заради красивих фото.

селфі
селфі

Щоб зробити перебування туристів в країні більш безпечним, а також не заважати співробітникам аеропорту, робити фото з наближенням літаків скоро заборонять.

Як свідчить закон, порушників чекають страшні наслідки – аж до смертної кари.

Варто нагадати, що Поблизу Білого дому в Вашингтоні чоловік на електричному інвалідному кріслі підпалив свою куртку, його госпіталізували з травмами, не загрожують життю.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це повідомляє Reuters.

Зараз вже відомо, що потерпілим виявився 57-річний активіст, який займається захистом прав виборців Даніель Кингери.

Американські ЗМІ відзначають, що його вчинок швидше за все пов'язаний з протестної демонстрації, адже свій неоднозначний вчинок він записував на відео і не підкорявся законним вимогам Секретної служби, яка займається охороною президента Дональда Трампа.

фото з місця події

Ще ми писали, що США господар магазину продемонстрував приклад виняткової доброти і людяності. Злодія, який пробрався до нього в магазин, він не покарав і не передав копам, а нагодував, передає телеканал АВС.

Інцидент стався в американському місті Толідо, штат Огайо. У продуктовому магазині продавець засік підлітка на гарячому - хлопчик крав снеки, цукерки і жуйки. Продавець негайно повідомив про це власнику магазину на ім'я Джітендра Джей Сінгх. Переглянувши записи з камер відеоспостереження, господар переконався - цей хлопець дійсно злодій, він підійшов до хлопчика і зажадав повернути вкрадене.

Нагадаємо, Памела Андерсон стала грудьми на захист Джуліана Ассанжа

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Таємна хрещениця Майкла Джексона пролила світло на минуле "короля поп-музики"

Також Знай.ua" писав про те, що Президент узятий під арешт військовими