Мешканка британського міста Манчестер Сінді Мур перетворила себе на ляльку. Вона витратила десятки тисяч доларів на пластичні операції.

Про це повідомляють журналісти видання Daily Star.

32-річна Сінді Мур називає себе "першою у світі секс-лялькою, яка ожила". Вона гіперболізувала прийняті у всьому світі стандарти краси та збільшила губи, бюст та сідниці до величезних розмірів.

На всі пластичні операції британка витратила близько 13 тисяч доларів США. Однак зараз вона дивується, чому інші чоловіки не хочуть на ній одружуватися.

"Чоловіки сприймають мене просто як сексуальний об'єкт", - сказала дівчина.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Окрім того, Сінді Мур не нехтує яскравим макіяжем. Усі фото на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з яскраво нафарбованими губами та довжелезними нарощеними віями. На обличчі помітно щільний шар тонального крему.

На знімках британка всіляко демонструє свої пишні форми та підкреслює їх відвертими позами.

Варто додати, що у Росії сталася моторошна історія з хірургом-самозванкою. Пластичний хірург з підробленими дипломами знівечила більш як 10 своїх пацієнток. Одна жінка померла на операційному столі.

У російському місті Краснодарі поліція проводить перевірку за фактом звернень постраждалих від лікаря Олени Верді. У заявах жінки вказували, що вона проводила операції мало не в підвальному приміщенні своєї квартири та часом підсвічувати ліхтариком свого мобільного телефону.

Серйозно нею зацікавились після того, як одна з пацієнток померла. Тоді стало відомо, що сертифікати і дипломи жінки – підроблені. Крім того, її справжнє ім'я Антоніна Горбунова. Жінка приїхала з України. У клініці ж відзначили, що диплом не перевіряли, через те, що вона прийшла по рекомендації.

Нагадаємо, що ми писали, як змінилися визнані секс-символи XX століття.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги.

Також "Знай.uа" писав, у дівчини почалися проблеми із зовнішнім виглядом — акне, зайва вага, які разом спровокували депресію.