французький Сатиричний журнал Charlie Hebdo підтвердив свою скандальну репутацію. Автори вирішили створити на наступний день після руйнівної пожежі, яка знищила символ Франції, їдку карикатуру.

Автори в черговий раз показали, що для них не існує заборонених тем для жартів і викликали справжній ажіотаж у Франції і серед користувачів мережі. Обкладинку нового номера тижневика вони присвятили пожежі в Парижі.

Так, свіжий номер журналу Charlie Hebdo вийшов з каррикатурою, на якій зображений президент Франції Еммануель Макрон з палаючим собором Паризької Богоматері на голові. На ілюстрації глава держави повідомляє, що реформи Франції явно доведеться починати з будівельної сфери, а конкретно – з несучих конструкцій.

Їдка карикатура викликала подив і обурення серед користувачів мережі. Пожежа тривала 12 годин і знищила собор практично вщент. Багато хто вважає недоречною таку ілюстрацію, адже є речі, над якими не жартують.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в пожежу в Соборі Паризької Богоматері вціліли деякі реліквії. На даний момент їх перевезли у безпечне місце і вже у вівторок, 16 квітня, їх можуть передати Лувру.

Цінності, які вціліли у пожежі Нотр-Дам-де-Парі перевезуть в Лувр. Зараз вони тимчасово перебувають в мерії Парижа.

Нагадаємо, полум'я охопило найсвятіше місце Єрусалиму.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп, Макрон та інші відреагували на пожежу в Соборі Паризької Богоматері.

Знай. ua писав, що з палахкотіння Нотр-Дам-де-Парі врятували Терновий вінець Христа.