Дружина іспанського короля Філіпа VI та колишня журналістка, королева Летиція вразила цікавим образом на заході в Мозамбіку, куди прибула з діловим візитом.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Іспанська королева для виходу обрала вбрання з деніму. Джинсову сукну довжини міді раніше також вдягала дружина британського принца Гаррі Меган Маркл.

Летиція для поїздки в Мозамбік обрала легку джинсову сукню від модного дому Carolina Herrera. Прихильники королівської сім'ї відразу помітили схожість цієї сукні з вбранням, у якому раніше виходила герцогиня Сассекська.

Меган Маркл

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Маркл тае вбрання надягала з нагоди відвідин матчу з поло. Її вибір також припав на бренд Carolina Herrera. Фанати у захваті від подібних смаків жінок монарших родин.

Летиція

Зауважимо, найчастіше сукня з деніму підходить для денних образів, а не вечірніх виходів. Однак на прикладі двох жінок можна побачити, що вдало підібрані аксесуари перетворюють такі сукні на стильний вечірній лук.

Свій образ Летиція завершила темно-синіми човниками та клатчем у тон.

Меган для свого вбрання підібрала світло-рожеві човники на підборах, плетену білосніжну сумку та сонцезахисні окуляри.

Нагадаємо, королева Єлизавета II поставила здоров'я принца на перше місце та відмовила Меган Маркл у її забаганці.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня актриса Меган Маркл повинна народити наприкінці квітня або на початку травня. Другий місяць весни підходить до кінця, а новин немає. Тому преса згадала про батька Меган Маркл, який, швидше за все, ніколи не побачить свого онука.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі з дня на день стануть батьками і воліють приховувати стать майбутнього малюка до самого народження. Однак у Букінгемському палаці випадково видали головну таємницю.