В американському штаті Оклахома постраждало п'ятеро школярів. Діти грали на надувному батуті, коли його забрав сильний порив вітру.

Як повідомляють місцеві жителі, батут з дітьми відірвався від землі на 3-6 метрів у висоту і пролетів через футбольне поле на відстань понад 70 метрів.

У результаті индицидента четверо дітей отримали легкі травми колін, щиколоток, ребер, а також струс мозку. Один з малюків травмувався набагато сильніше, і на даний момент знаходиться у критичному стані в лікарні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 30 квітня, у Центрі соціальної підтримки дітей "Довіра", на вулиці Тополевої, 2-річну дівчинку прив'язали до стільця. Вихователі пояснили цей вчинок педагогічними заходами.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що близько 17:20 чоловік прийшов в установу провідати дитину, над якою він вже оформляє опікунство. Однак, пройшовши всередині будівлі, чоловік помітив у одній з кімнат дівчинку, яку прив'язали шарфом до стільця.

Він відразу ж звернувся до вихователя групи з питанням про причини такого кроку. На що йому відповіли, що дівчинка заважала педагогам, і її покарали за погану поведінку.

При цьому чоловік одразу ж взявся пояснити виховательці, що це неприпустимі методи виховання дітей, однак жінка не відреагувала на слова чоловіка.

Більше того, коли чоловік спробував зняти випадок на телефон, педагоги завадили йому це зробити.

Нагадаємо, 61-річний Метью Лінсі з Лондона дивом вижив під час теракту на Шрі-Ланці. Він розповів, як намагався врятувати у страшній трагедії своїх дітей, але безуспішно.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Харкові 8-річний хлопчик загинув на очах перехожих, дорослі виявилися безсилі.

Також Знай.uа писав, у Сполучених Штатах Америки у мегаполісі Нью-Йорк через різкий спалах поширення небезпечного захворювання оголосили надзвичайний стан.