Заради популярності, слави і лайків на фотографіях дівчата готові піти на багато що. Є й ті, хто освоює чудо-техніки фотошопу, яким позаздрить будь-який просунутий майстер і змінюють себе до невпізнання. Така ж історія сталася і з Instagram-красунею. Єлизаветою Арсеньєвою, яка заробляє в соціальній мережі.

Єлизавета Арсеньєва

Житель Волгодонська викрив популярну Instagram-модель. Чоловік тривалий час був її прихильником, лайкав фото і стежив за оновленнями акаунту. Шанувальник мріяв запросити красуню на побачення, але боявся з нею познайомитися. Але одного разу він побачив дівчину в реальному житті, коли вона святкувала День народження друга в одній з кальянних, і різниця між тим, як вона виглядає насправді і в соцмережах, шокувала його. Чоловік виклав необроблений знімок Instagram-моделі в Інтернет. Розгорівся неабиякий скандал, після якого дівчина навіть закрила свій аккаунт в Instagram. Але, після того, як буря вляглася, знову продовжила займатися улюбленою справою і тільки зраділа, так як такий "чорний піар" тільки приніс їй більше підписників і роботи.

А ось власне і невідфотошоплені знімки красуні.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У житті Єлизавета опинилася на пару десятків кілограмів більшою, ніж у соцмережах. Кудись зникла тонка талія, квадратні вилиці і стрункі ноги. Судячи з усього, ідеальні форми в Instagram Арсеньєва створювала з допомогою спеціальних програм, якими користуються сучасні дівчата.

Користувачі соціальних мереж неодноначно реагують на таку інформацію. Навіть кажуть, що неможливо так себе отфотошопить і на фото взагалі інший:
"Я не зрозумію, а в чому вона винна? Ну так, різні ракурси, ну так, поправилася. І? Давайте, чесні товариші, свої прищаві пики в instagram без фотошопу викладати, крупним планом складки на животі, зверху лисини фоткати на макітрах, стегна, щоб через лавку звисали, зморшки там на шиї і другі підборіддя. Прямо злочин, що дівка вас всіх перефотошопила", "Ой, подумаєш, набрала 10 кг на дні народженні", "Можливо, це взагалі старе фото і зараз саме така, як в Instagram. Так відфотошопити нереально", "Зганьбилася вона, зменшуючи себе з 50-го до 42 розміру!"

Нагадаємо, Крістіан Діор створив квіткових жінок і став королем моди.

Як повідомляв портал "Знай.uа", показали невідомі знімки юної Мерилін Монро.

Також "Знай.uа" писав про те, що зробила велика Коко Шанель для світу моди.