У понеділок, 6 травня, стало відомо про те, що у герцогині Сассекської Меган Маркл почалися пологи. Про це терміново повідомив Букінгемський палац.

Варто відзначити, що принц Гаррі і Меган Маркл одружилися в квітні 2018 року. Тоді за весіллям у прямому ефірі стежив увесь світ. У жовтні подружжя офіційно заявило, що чекає на первістка.

Раніше ми писали про те, що герцог і герцогиня Сассекські після народження свого первістка можуть переїхати в Лос-Анджелес, штат Каліфорнія. Меган Маркл і принц Гаррі можуть оселитися в місті Ангелів після того, як їхній довгоочікуваний малюк з'явиться на світ. Відомо, що пара вже шукає собі дім у Лос-Анджелесі.

Саме в цьому місті пройшло дитинство Меган Маркл. Однією з основних можливих причин такого переїзду може стати присутність поруч матері герцогині Дорії Редлан. Крім того, в Лос-Анджелесі пара зможе відчувати себе більш вільною від уваги британської преси і королівського двору.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До речі, зараз дружина принца Гаррі Меган Маркл знаходиться під цілодобовою охороною. Озброєна охорона постійно на чергуванні в Кенсингтонському палаці.

Справа в тому, що так вимагає королева Єлизавета II, для якої безпека малюка понад усе. Це при тому, що Меган Маркл нещодавно відмовилася від послуг лікарні і збиралася народжувати вдома за старими королівськими традиціями.

Нагадаємо, що примхи Меган Маркл, які у неї були на рахунок пологів, викликали небувалі обговорення не тільки в палаці, але і у всьому світі. Герцогиня Сассекська воліє народжувати не з кваліфікованими лікарями, а з повитухою і тренером, який навчений загальним практикам пологів, а не медицині.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл вже на тиждень перевищила термін, очікувалося, що первісток принца Гаррі з'явиться на світ 28 квітня. Акушери запевняють, що пологи можуть початися протягом доби, інакше ситуація може бути небезпечною як для герцогині, так і для її малюка.

Також портал Знай.uа писав, що весь світ обговорює Меган Маркл, яка ось-ось має народити первістка. По світу прокотилася чутка про те, що герцогиня Сассекська вже народила. Однак у Букінгемському палаці Великобританії спростували ці чутки.