Стало відомо, що прямо зараз згорілий лайнер "Аерофлоту", в якому трагічно загинула 41 людина, прибирають зі злітно-посадкової смуги в московському Шереметьєво. У мережі з'явилося відео прямої трансляції з місця авіакатастрофи.

Подивитися стрім онлайн можна за цим посиланню.

Раніше повідомлялося про те, що в неділю, 5 травня, в московському аеропорту "Шереметьєво" зробив екстрену посадку пасажирський літак. Після невдалого приземлення у нього загорілася задня частина. В результаті інциденту загинула 41 людина.

Основною причиною загибелі людей хвостовому відсіку "Superjet-100" стала спроба деяких пасажирів дістати з багажних полиць свої речі. Вони, незважаючи на інструкцію рятувальників та екіпажу, намагалися винести з палаючого літака власні речі. Це перешкоджало евакуації пасажирів.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Щонайменше 13 пасажирів, які перебували у хвостовому відділенні лайнера, могли врятуватися. Очевидці розповідають, що коли літак вдарився об землю і загорівся, деякі пасажири почали в паніці діставати свої речі з полиць. Це ускладнило евакуацію людей з задніх рядів судна і вони загинули вогні.

Нагадаємо, що у Росії сталася нова НП з літаком Boeing-737 під бортовим номером 217. Він невдало приземлився і викотився за межі злітно-посадкової смуги. На борту в цей момент знаходилося більше 100 осіб. В результаті події ніхто не постраждав.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії мешканка Мурманська Олена Медведєва, яка була у списку пасажирів згорілого літака Sukhoi Superjet 100, розповіла, як дивом залишилася жива. Жінка повинна була летіти сумним рейсом, але не сіла на літак.

Також портал Знай.uа писав, що слідчо-кримінальна група проводить перевірку на місці трагедії пасажирського літака "Superjet-100" в московському аеропорту "Шереметьєво". Серед версій називають несправність літака, недостатню кваліфікацію пілота, диспетчера і осіб, що проводили технічний огляд, а також несприятливі метеоумови.