З'явилися нові шокуючі подробиці катастрофи у російському Шерементьєво, внаслідок якої загинула 41 людина.

Катастрофа у Шереметьєво

Про це повідомляють російські ЗМІ, пише Рoliteka.

Стало відомо, що серед загиблих були діти. Так після катастрофи у мережі з'явилася інформація про останні хвилини життя 12-річної школярки, яка прямувала на злощасному літаку додому разом з батьком.

Відомо, що катастрофа забрала життя дівчинки, її батька та його помічниці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

12-річна Соня Новікова, учениця 6-го класу однієї зі шкіл міста Полярний. Вона подорожувала разом із батьком, Євгеном Новіковим, відомим у їх краях лікарем. Разом з Новіковим летіла його підлегла, заступник начальника з експертизи тимчасової непрацездатності рідного для загиблих регіону Лариса Сивоконь.

"На травневі свята Соня і її тато літали в Курську область до родичів. Дорога була довгою, з пересадкою. На поїзді з Курська Новікови доїхали до Москви, подивилися пам'ятки, планували повернутися в Мурманськ вечірнім рейсом", – йдеться у матеріалах розслідування катастрофи.

Відомо також те, що дівчинка встигла подзвонити додому з літака за лічені хвилини до трагедії:

"Мамо, ми злітаємо", – ці слова стали останніми, які дитина сказала своєї матері.

Розмова була абсолютно звичайною, ніщо не віщувало біди, пишуть російські журналісти.

Нагадаємо, у Росії вперше після страшної катастрофи з пасажирським літаком Sukhoi Superjet 100 (Москва-Мурманськ) компанії "Аерофлот" слідство озвучило головну причину аварії.

Трагедія у Шереметьєво

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Слідчі вважають, що першопричиною трагедії могли стати дії пілотів. Так, вони, не виробивши паливо з явним перевищенням швидкості здійснили посадку в аеропорту "Шереметьєво". Саме це призвело до пошкодження повітряного судна і викликало подальше пожежа.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 5 травня в московському аеропорту Шереметьєво літак Superjet компанії "Аерофлот" згорів, здійснюючи аварійну посадку.

Також Знай.ua писав про те, що вцілілі члени екіпажу літака Sukhoi Superjet 100, який охопила пожежа при посадці в аеропорту Шереметьєво, розповіли, що їм довелося пережити.