У Малаві (Південна Африка) слон убив 22-річного Метью Телбота, який служив рейнджером в одному з батальйонів Колдстрімського гвардійського полку.

Як повідомили у Міністерстві оборони Сполученого Королівства, молодий британець брав участь у спецоперації по боротьбі з браконьєрами. Телбот і його товариші з батальйону воювали з озброєними мисливцями на диких тварин, які займалися торгівлею слоновою кісткою на чорному ринку.

Слон напав на рейнджера у той час, як він патрулював територію. Обставини загибелі Метью не повідомляються, але, судячи з усього, він став першим британським рейнджером, який пішов з життя у результаті нападу дикої тварини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що влада Австралії вирішили знищити понад два мільйони диких кішок, їх вже годують отруєними сосисками і вбивають з луків.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зараз вже відомо, що в 2015 році уряд країни визнав диких кішок шкідниками і доручив спеціальним службам за кілька років знищити близько 20 мільйонів особин, які живуть на континенті.

Проте в штаті Західна Австралія пішли далі і стали експериментувати з методом вбивства. Там почали з легкомотороних літаків розкидати отруєні сосиски, які містять у складі м'ясо кенгуру і отруту з рослини гастролобіум. Вона смертельно небезпечний для кішок, оскільки вони, на відміну від корінних видів тварин Австралії, не встигли виробити до неї стійкість.

Нагадаємо, на Харківщині людей лякають страшні хижаки, які заполонили ліси і лісосмуги.

Раніше Знай.uа повідомляв, в українських цирках, океанаріумах і зоопарках продовжують знущатися над тваринами, незважаючи ні на закони, ні на акції активістів-захисників тварин.

Також Знай.uа писав, в Австралії на узбережжі острова Фрейзер відбулася надзвичайний подія. Зокрема, мова йде про те, що собака дінко несподівано для всіх викрала дитину. Відомо, що дитині був лише рік, коли тварина витягла її з колиски, проникнувши в трейлер, коли вона спала.