Під час 90-хвилинного виступу президента Філіппін Родріго Дутерте перед парламентом країни на плече глави держави виліз величезний тарган.

Про цей курйозний випадок стало відомо завдяки повідомленням видання Rappler.

Так, на опублікованих кадрах видно, що президент спочатку не звернув уваги на комаху. Однак через кілька секунд до нього різко підбігла помічниця і спробувала скинути таргана стосом паперів. У підсумку президент прибрав його сам.

Президент пожартував, що комаху могли послати представники опозиційної Ліберальної партії.

"Це ліберал! Це точно", — сказав глава держави, після чого продовжив виступ.

До речі, президент Філіппін за час свого правління вів вельми суперечливу політику. Нещодавно навіть пригрозив почати війну з Канадою, якщо влада цієї країни "не заберуть назад тонни сміття, яке вони постачали в Манілу протягом декількох років".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий російський художник Сергій Йолкін дав користувачам мережі новий привід для насмішок над начальником кримських і донецьких терористів Володимиром Путіним. Спровокувало художника на цю роботу рішення про спрощений порядок отримання російських паспортів українцями на Донбасі. Про це стало відомо завдяки повідомленням Йолкіна в соцмережі Facebook. На картинці зображений президент Росії Володимир Путін з рупором у руках, в який він кричить наступні слова: "Українець, йди до нас! Тебе чекає сало, горілка і паспорт!" У мережі відразу ж стали коментувати карикатуру.

Нагадаємо, старіючий двійник Путіна жорстко облажався перед випускницями, все пішло не за планом: відео.

Як повідомляв Знай.uа Кошовий помітив дивну деталь у скандалі з аналізами кандидатів: "Перець за смаком".

Знай.uа писав, вона існує: в мережі показали "чарівну" ручку для фальсифікації виборів.