Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл офіційно оголосили ім'я новонародженого сина. Хлопчика назвали Арчі Гаррісон.

Про це повідомляють ЗМІ.

При цьому інсайдери вже почали розповідати, чому королівська сім'я обрала таке доволі неоднозначне ім'я.

Так, місцеві ЗМІ відзначають, що коли майбутня герцогиня навчалась ще у коледжі, у неї був кіт на ім'я Арчі. При цьому відомо, що домашнього улюбленця для Меган знайшла її мама Дорія.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Меган любила грати з ним (з котом, - ред.), Завжди розповідала про нього друзям. Чи не дивно, що вона назвала новонародженого сина Арчі. Вона любила того кота", - поділився спогадами інсайдер.

Крім він розповів, що коли Меган ще навчалась у коледжі кіт помер, після того випадку герцогиня піклувалась виключно про собак.

Також існує й друга версія, адже за інформацією інсайдерів - 5-річний син Кейт Міддлтон і принца Вільяма Джордж одного разу сказав, його його звуть саме Арчі. Це стало під час однієї з прогулянок, коли хлопчик погладив собаку жінки, що також була у парку.

"Мене звуть Арчі", - збрехав Джордж.

У той момент жінка відповіла, що діти доволі часто граються з іменами і назвала неправду хлопчика "чудовою".

Існує й третя версія, за якою хлопчика назвали Арчі на честь рудоволосого героя коміксів, які дуже любила Маркл. Інсайдери, який нібито особисто знайомий з Маркл, розповіли, що батько герцогині прищепив їй любов до коміксів.

Варто нагадати, що ведучого британської служби радіо BBC Денні Бейкера звільнили з роботи через жарти про новонародженого сина принца Гаррі і Меган Маркл.

Нагадаємо, сина Меган Маркл і принца Гаррі чекає непросте майбутнє. Багато в чому він буде схожим на свого батька-бунтаря принца Гаррі.

Як повідомляв "Знай.ua", напередодні пологів герцогині Сассекської Меган Маркл її племінник по батьковій лінії Тайлер Дув потрапив в скандал, чим зіпсував настрій своїй тітці.

Також "Знай.ua" писав, що зарубіжний ЗМІ повідомили про те, як проходили пологи герцогині Сассекської Меган Маркл. Таїнство пологів пройшло повністю конфіденційно, у домашній обстановці, тому батьки відмовилися навіть від традиційного виходу до народу з пологового будинку.