Ведучого британської служби радіо BBC Денні Бейкера звільнили з роботи через жарти про новонародженого сина принца Гаррі і Меган Маркл.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що чоловік позбувся посади через невдалий жарт над новонародженим малюком. Зокрема, в одній із соцмереж він опублікував фото, де подружжя тримає за руку мавпу і підписав його "королівська дитина залишає госпіталь".

У свою чергу керівництво телеканалу негайно відреагувало на пост співробітника і змусило його видалити скандальний допис.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Вибачте за мій жарт про маленького хлопця в шикарному костюмі, який декого трохи розбурхав. Як тільки зрозумів, що це образливо, я видалив його" — написав Бейкер.

Меган Маркл
Меган Маркл

Варто нагадати, що Британія готується до смерті монарха, королева ЄлизаветиII та навіть вже готовий детальний план на випадок сумної події.

Королеві Британії Єлизаветі II у квітні виповнилося 93 роки. Офіційно святкуватимуть цю подію за традицією в червні. Хоча королева почуває себе добре та веде активно всі справи, усі розуміють, що у такому віці слід бути готовим до всього. Тому на випадок смерті найстарішого монарха світу в королівському палаці вже почали підготовку до її смерті і навіть склали чіткий план дій на випадок смерті монаршої особи.

Нагадаємо, напередодні пологів герцогині Сассекської Меган Маркл її племінник по батьковій лінії Тайлер Дув потрапив в скандал, чим зіпсував настрій своїй тітці.

Як повідомляв "Знай.ua", зарубіжний ЗМІ повідомили про те, як проходили пологи герцогині Сассекської Меган Маркл. Таїнство пологів пройшло повністю конфіденційно, у домашній обстановці, тому батьки відмовилися навіть від традиційного виходу до народу з пологового будинку.

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно увесь світ спостерігав за народженням сина герцогів Сассекських - Маган Маркл та Гаррі. Хлопчика назвали Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор. Малюк міг отримати лише титул свого батька графа Дамбартонского, однак батьки новонародженого хлопчика вирішили, що він не матиме жодного титулу.

Зеленський хоче "почути Донбас": Путін роздає паспорти і чекає дешевих робочих в РФ. Мартиненко