Російський танк не зміг з першого разу заїхати на автоплатформу для перевезення. Користувачі мережі заявили, що це якнайкраще описує стан кадрів в російській армії.

Відео опублікували в соціальній мережі Twitter.

"Намагаюся не панікувати та зберігати холодний розум, але схоже у НАТО серйозні проблеми...", - йдеться в підписі до допису.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях вважають, що це показові кадри про професіоналізм військових РФ.

Також ми писали, що президент Росії Володимир Путін несподівано змінив стиль, знявши офіційний костюм і з'явившись на публіці в джинсах і білих кросівках.

У новому образі російський лідер з'явився в освітньому центрі "Сіріус" в Сочі. Користувачі, проте зовнішній вигляд президента Росії не оцінили, звернувши увагу, що його приїзд в "Сіріус" постановочний.

На зміну стилю лідера РФ відреагував український політтехнолог Олексій Голобуцький.

"Путін сьогодні перед хокеєм заїхав на профілактику системи підпорок. Змушений був навіть кросівки взути – але не допомогло, кривенько відкалібрували, на гала-матчі Нічної хокейної ліги в Сочі все одно писком вниз гепнувся на лід!" – написав він у своєму Telegram-каналі, нагадавши про курйоз із Путіним.

Нагадаємо, українські воїни відправили бойовиків "ДНР" до Захарченка. Під час запеклого бою, 14 березня, бійці ВСУ впевнено відбили атаку окупанта, який продовжує застосовувати заборонену зброю.

Як повідомляв портал Знай.uа заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про зарплати на Донбасі і чому люди все активніше біжать з цього пекла.

Також Знай.uа писав про те, що "ДНР" оголосили про запуск в Донецьку власного виробництва трамваїв. Кураторством даного проекту зайнялися колишній соратник лідера "ДНР" Захарченко Олександр Тимофєєв, більш відомий як Ташкент і "міністр" Олексій Грановський.