18 травня у британській королівській родині відбулося весілля племінниці Єлизавети II леді Габріелли Віндзор, яка спробувала збунтуватися проти правил, як Меган Маркл.

Автор вінчальної сукні родички королеви Луїзи Беккарія зізналася, що наречена могла порушити традицію з вбранням.

Відомо, що Габріелла вийшла заміж за 44-річного фінансиста Томаса Кінгстона у каплиці Святого Георгія. Але вона не хотіла це робити в білій сукні навіть незважаючи на те, що вбрання іншого кольору порушило б правила королівської сім'ї.

"Спочатку вона не могла визначитися з кольором, оскільки сумнівалася в тому, що хоче саме білу. Однак після того, як проведення церемонії у Віндзорському палаці підтвердилося, вона вирішила, що за традицією одягне білу, але спробує залишитися собою", – заявила модельєр.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Беккарії, при створенні сукні Габріелла надихнулася тіарою бабусі, коли та збиралася піти під вінець.

"Дизайн подолу багато в чому навіяний тіарою. Вона хотіла, щоб під білим кольором був рожевий", — уточнила вона.

У підсумку поділ сукні просто прошили рожевою ниткою.

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська Кетрін представила свою роботу під час квіткової виставки королеві Єлизаветі II.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арчі Харрісона, сина герцогів Сассекських, можна назвати "квітковою дитиною". На честь новонародженого назвали цілий сорт хризантем.

Також портал Знай.uа писав, які королівські закони ігнорує Меган Маркл.