У Путіна знову проблеми "з гордістю" - у вівторок, 28 травня, російські ЗМІ повідомили небуденну новину - у ракету Союз-2.1 б одразу після запуску влучила блискавка.

ракета "Союз"
ракета "Союз"

Відео інциденту у Twitter опублікував очільник Роскосмосу Дмитро Рогозін.

На відео можна побачити, що блискавка пронизує ракету, яка стартувала з космодрому Плесецьк, однак вона продовжує рух, незважаючи на природний катаклізм.

У мережі взялися активно коментувати черговий інцидент із "іграшкою Путіна".

"Сподіваюся, перед запуском освятили?", "Раніше було буденно що ракети не падають, а тепер "Великий Успіх"?", "Бог не любить ваш Роскосмос. Блискавки посилає на ваші ракети", "Може, це Перун прокляв?", "Наклали повні кокошники, - іронізують у мережі.

стало відомо про черговий "ракетний інцидент" у Росії, унаслідок якого могли загинути багато мирних людей.

Скандальну інформацію та відео інциденту злили у мережу випадкові очевидці.

У повідомленні йдеться, що у російській Астрахані потужна ракета комплексу С-300 несподівано вибухнула прямо на полігоні.

"У Астраханській області на полігоні впала і вибухнула ракета комплексу С-300. Один із звичних лохобуднів наддержави", - іронізують користувачі.

Раніше Знай.uа писав про те, що Президент РФ Володимир Путін заявив про відновлення розробок ракет, заборонених Договором про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності. Господар Кремля обіцяє, що такий крок нібито наслідок схожої політики озброєння США.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Крім того, Путін звинуватив Захід у "порушенні договору", аби отримати привід вийти з нього:

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

Також Знай.uа повідомляв, що на території анексованого Росією Криму Чорноморський флот почав "тренування" з нанесення ударів по морських цілях.