Незважаючи на всі переконання, навіть "ідеальна красуня" Меган Маркл у свій час скористалася послугами пластичних хірургів. Про це передає Clutch.

Зовнішність герцогині Сассекської проаналізували журналісти видання Globe спільно з провідними пластичними хірургами США.

Так, фахівці в області пластики впевнено заявляють, що колишня голлівудська зірка пройшла як мінімум через три операції: ринопластику, збільшення грудей і підтяжку обличчя. В якості проведених над нею процедур розглядається також стоматологічна корекція посмішки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Однозначно можу сказати, що її груди були збільшені, — говорить нью-йоркський пластичний хірург Йоел Шахар. — Цілком помітно, що в профіль грудні м'язи замінені збільшувачами. Також очевидним є той факт, що її ніс став більш прямим, а носогубні лінії згладилися, якщо порівнювати з дитячими фотографіями".

Проте варто зауважити і те, що Меган є затятою прихильницею натуральних засобів для догляду за шкірою і здорового харчування, що цілком пояснює її чудовий зовнішній вигляд.

Нагадаємо, нещодавній вихід Кейт Міддлтон у світ може обернутися для неї сваркою з королевою.

Раніше Знай.ua повідомляв, між Міддлтон і Маркл пробігла чорна кішка.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон повечеряла з наркоманами і алкоголіками.