В Кенії автомобіль з поліцейськими підірвався на саморобному вибуховому пристрої. Про це повідомляє місцева поліція.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"13 поліцейських підірвалися на вибуховому пристрої між селами Риба і Контон, тільки один з постраждалих вижив, проте у нього серйозні травми", - повідомив співробітник поліції.

Напад на поліцейських сталася в окрузі Важир, недалеко від кордону з Сомалі.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Терористична група, яка пов'язана з Аль-Каїдою, вже взяла на себе відповідальність за напад на північно-заході Кенії, заявивши, що їх бойовики захопили село Контон ан околиці міста Важир.

Крім того, бойовики опублікували в соціальних мережах інформацію про те, що вони нібито захопили кенійських поліцейських в заручники, конфіскували два мотоцикла і військову техніку.

Раніше повідомлялося, що на південному сході Ірану терорист напав на автобус військовослужбовців. Варто відзначити, що терористові потрібні були члени Корпусу вартових ісламської революції.

Інцидент стався неподалік від пакистанського кордону. Уточнюється, що бойовики напали на автобус з військовими, в наслідок чого загинуло двадцять осіб і ще двадцять поранені.

Засоби масової інформації говорять про те, що відповідальність за інцидент взяла на себе організація "Jaish al Adl".

Нагадаємо, у Харкові чоловік кинув вибухівку у вікно автомобіля.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові засудили проросійського терориста.

Також Знай. ua писав, що Зеленський жорстко відреагував на захоплення в полон українських героїв.