Ватиканський трибунал дозволив розкрити дві могили на історичному Тевтонському кладовищі в рамках розслідування зникнення 30-річної давності. Про це сказано в заяві тимчасового глави служби друку Святого престолу Алессандро Джізотті.

Як сказано в повідомлення, рішення пов'язане з розслідуванням справи про зникнення доньки ватиканського підданого Емануели Орланді. Могилу розкриють 11 липня у присутності юристів та членів сім'ї.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, влітку 2018 родичі Орланді отримали записку зі словами: "Шукайте там, куди вказує ангел". До загадкового послання доклали фото статуї ангела на ватиканському кладовищі, при цьому він вказує на похоронну плиту, що датується кінцем XIX століття.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Восени минулого року на території посольства Святого престолу при Італійській республіці в Римі були знайдені людські кістки.

За версією ЗМІ, кістки належать 15-річним Міреллі Грегорі і Емануель Орланді, які в 1983 році безслідно зникли з різницею в півроку. Ці дві справи вважаються одними з найзагадковіших в історії Італії.

Нагадаємо, у Дніпрі чоловік поплатився за замовне вбивство.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Львові схопили підозрюваного у вбивстві власного сина.

Також Знай.ua писав, спливла страшна правда про матір душогуба Даші Лук'яненко.