У Росії незабаром відбудеться гучна відставка - Дмитро Медведєв покине пост прем'єр-міністр. Про це повідомляє місцевий телеграм-канал "Кремлівський безБашенник".

"За всі роки правління Володимира Путіна з'явилися перші ознаки, що його особиста довіра до Медведєва не безмежна. Очевидні провали в роботі окремих міністрів і губернаторів вдарять безпосередньо по прем'єру. Медведєва готуються відправити у відставку і обумовлюють її терміни", – повідомили у телеграм-каналі.

Дмитрий Медведев
Дмитрий Медведев

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Посилаючись на джерела в уряді, автори пишуть, що доля Медведєва фактично вирішена.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Після "прямої лінії" Путін зрозумів, що ситуація може спровокувати масові акції протестів, а також здивувався, що еліти вважають Медведєва чи не єдиним винуватцем у зриві багатьох нацпроектів ще з 2007-го року. Крім цього, саме через нього партія "Єдина Росія" деградувала в регіонах. Так що обстановка навколо Медведєва загострилася", – резюмував телеграм-канал.

Путін
Путін

Нагадаємо, Зеленський засмутив Лукашенка, відмовившись від вечірки.

Раніше Знай.ua повідомляв, президент РФ Володимир Путін публічно осоромився і викликав шквал гніву і насмішок в мережі.

Також Знай.ua писав, невпевнений огірок Медведєва став надбанням інтернету.