В Німеччині у місті Дортмунд у середу, 3 липня, перед судом постав німець, якого підозрюють в участі в бойових діях на Донбасі на боці донецьких бойовиків.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Чоловік, ім'я якого не розголошується, перебував на окупованому Донбасі в період з 2014 до 2016 року. Однак він заперечує, що брав участь у бойових діях на боці бойовиків. 43-річний обвинувачений з міста Лені у федеральній землі Північний Рейн - Вестфалія стверджує, що народився в часи СРСР і що його батько був українцем, тому назвав приєднання до бойовиків "ДНР" на Донбасі своїм "громадянським обов'язком". Втім, пізніше він заявив, що розчарувався в бойовиках.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я ніколи не був на фронті (...) Я підтримував людей, які збагатилися на війні", - сказав на суді 43-річний обвинувачений.

Нагадаємо, під Харковом прикордонники засікли кавказця: благав пустити до Путіна.

Як повідомляв Знай.uа Донбас - це Україна: ватажки головорізів з "ЛДНР" примчали "з повинною" до Зеленського.

Знай.uа писав, Гіркін публічно заявив про злочини Путіна на Донбасі: "Кров мішками проливали".