Буквально днями користувачі популярних соціальних мереж Facebook, Instagram та WhatsApp страждали від збоїв у роботі сервісів. Варто погодитися, що багатьох засмутило, що їх знімки ніхто не бачить.

Така доля торкнулася багатьох людей. Настав час розібратися, що ж трапилося насправді.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

По-перше, знайте, що збій був глобальним і торкнувся від 80 до 90% користувачів. За інформацією сайту DownDetector, який відстежує подібні ситуації, найбільше скарг на роботу сервісів Facebook надійшло з Європи, Росії та США.

Збої Facebook

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Найбільше користувачів Facebook скаржилися на те, що не завантажуються картинки (81%). Люди обурилися тим, що в Instagram не оновлюється стрічка новин (89%). Близько 75% користувачів Whatsapp повідомили про те, що вони не можуть відправляти та отримувати повідомлення.

Збої WhatsApp

Свого піку збої досягли о 16:30 за київським часом, а усунути їх вийшло лише близько о 3:00 ночі. Звичайно, керівництво Facebook не могло просто зробити вигляд, що нічого не було.

Збої Instagram

"Під час однієї з наших операцій по технічному обслуговуванню ми випадково викликали проблему, яка заблокувала користувачам можливість завантажувати і переглядати фотографії і відео. Ми проблему вирішили і тепер додатки повинні працювати на 100%. Приносимо вибачення за незручності", – повідомив представник компанії виданню The Sun.

Нагадаємо, масова евакуація в Facebook: в офіс Цукерберга надіслали убивчий "подарунок".

Як повідомляв Знай.uа Facebook хочуть "обезголовити": хто відправить Цукерберга на пенсію.

Знай.uа писав, творець Вконтакті та Telegram розкрив секрет свого успіху: він просто голодує.