У військово-морських силах США розгорівся неймовірний скандал. У штаті Каліфорнія заарештували 16 піхотинців за підозрою у торгівлі людьми та контрабанді наркотиків.

Вийти на слід злочинців вдалося завдяки свідченням затриманих мігрантів. Вони стверджували, що американські солдати пообіцяли їм в'їзд до США в обхід міграційних служб, а у відповідь запросили близько 8 тис. доларів.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, повідомляється, що вісім інших службовців Корпусу морської піхоти було допитано з приводу їхньої участі в інших правопорушень, пов'язаних з наркотиками.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, у небі над Каспійським морем безслідно зник винищувач ВВС Азербайджану.

Як повідомляв портал Знай.uа, у відповідь на багаторазове порушення окупантами Мінських домовленостей на Донбасі Збройні сили України знищили взводний опорний пункт терористів.

Також портал Знай.ua писав, сотні розлючених українців штурмують Верховну Раду, висунули вимоги Зеленському.