Стало відомо, в четвер, 8 серпня, співробітники спецназу затримали колишнього президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва. Нагадаємо, що влада звинувачує його в корупції та інших злочинах.
За скоєні злочини Атамбаєву загрожує довічне ув'язнення. Про це пишуть росЗМІ.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наголошується, що прихильники екс-президента не пропускають машину силовиків, в якій він знаходиться. За словами свідків, було чутно вибухи і постріли. Через це машину силовикам довелося розгорнути. Є інформація, що Атамбаєва вивезли по об'їзній дорозі.
Алмазбек Атамбаєв

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В операції в селі Кой-Таш, де знаходиться будинок Атамбаєва, брали участь близько 2 тисяч співробітників МВС, в тому числі загін СОБР. Нею керував глава МВС Кашкар Джунушалиев.

Нагадаємо, що окупанти наплювали на Мінськ і влаштували нове пекло на Донбасі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, харківського борця з "лісовою мафією" зацькували через дружбу з Зеленським.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський озвучив теми переговорів з Ердоганом.