Стало відомо, 11-річна бельгійська принцеса прийшла до школи в українській вишиванці. Знімок молодшої дочки короля Бельгії Елеонори в українському національному вбранні з'явилися на офіційній сторінці Посольства України в Бельгії в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, юну школярку в навчальний заклад привів сам батько – король Філіп.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що крім білої вишиванки з червоним орнаментом, принцеса Елеонора наділу класичні чорні штани і білі кеди, а також взяла з собою червоний шкільний рюкзак.

У коментарях користувачі мережі обсипали дівчинку компліментами, а самі українці в повному захваті, що бельгійська принцеса вибрала вишиванку замість традиційної шкільної одягу.

Нагадаємо, що племінниця принцеси Діани затьмарила відомих актрис красою. Кітті Спенсер з'явилася на Венеціанському кінофестивалі і прикувала до себе погляди всіх відвідувачів.

Як повідомляв портал Знай.ua, спадкоємиця короля яскраво зізналася в коханні Україні.

Також портал Знай.ua писав, що дружина Бібера повторила стилі образи легендарної леді Ді.