В Угорщині відновили страйк, яка вперше почалася ще в минулому березні. Дві профспілки: працівників держслужби і працівників соціальної сфери оголосили загальнонаціональний страйк.

Вони зазначили, що акція триватиме до 10 жовтня. Причиною стало те, що угорський уряд не виконав своїх обіцянок і обдурило працівників соціального сектору".

Профспілки оприлюднили заяву, в якій розповіли, що уряд не виконав своїх обіцянок, хоча ще навесні минулого року дало обіцянку щодо розробки плану збільшення зарплат і створення правових умов для укладення колективного договору працівникам соціального сектора.

На підставі того, що уряд Угорщини не виконав обіцянок, які вони зобов'язалися зробити до кінця червня, профспілки оголосили відновлення страйку, яка була закінчена ще в березні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, сотні вейперов "скосила" небачена епідемія.

Як повідомляв Знай. ua, масовий протест у столиці закінчився справжнім хаосом, копи заарештували сотні людей.

Також Знай. ua писав, що хитра страйк стюардес загрожує зірвати плани тисяч пасажирів.