Поліція виявила тіло відомої соратниці президента Росії Володимира Путіна Катерини Токаренко. Про це повідомив у своєму Twitter проукраїнський блогер з окупованого Донбасу Necro Mancer, передає Politeka.

Труп жінки виявили в Москві. Відомо, що Токаренко воювала за так званий "ЛНР" на стороні російських окупаційних військ проти української армії. Її знайшли в квартирі з поламаною шиєю.

"Токаренко Катерина Миколаївна (Івано-Франківськ, Одеса, 15/03/90) знайдена в Москві у ванній зі зламаною шиєю", — написав блогер Necro Mancer у своєму Twitter.

Довгий час Токаренко проживала в Одесі, де була активною учасницею антиукраїнських акцій під керівництвом відомого російського найманця Івакіна. Також вона має кілька нагород від командування так званих "Л/ДНР".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Наголошується, що Катерина могла займатися на окупованому Донбасі підготовкою бойовиків, у тому числі неповнолітніх для того, щоб вони брали участь у бойових діях проти сил АТО-ООВ.

Нагадаємо, Путіна підняли на сміх в мережі через дивакуватого вигляду.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп підказав Зеленському, як приборкати Путіна і зупинити війну.

Також Знай. ua писав, що Путін розправився з послідовниками шамана, який йшов вигнати його з Кремля.