Зовсім недавно джерела з оточення королівського сімейства розповіли, що Меган Маркл і Кейт Міддлтон не ладнають і навіть не переварюють одне одного. Однак, заради благої справи Кейт і Меган все ж залишили всі образи і об'єдналися. Днями герцоги Сассекські і герцоги Кембриджські озвучили відеоролик, який присвячений боротьбі зі стресом і депресією.

"Всі знають це відчуття, коли життя бере над нами верх", — почав озвучувати принц Вільям.

"Ми відчуваємо себе напруженими, пригніченими, тривожними або відчуваємо проблеми зі сном. Ми думаємо, що нічого не можемо з цим зробити", - продовжив слідом принц Гаррі.

"Але є речі, які ми можемо зробити. Тепер є новий спосіб допомогти змінити ситуацію. Every Mind Matters покаже вам прості способи піклуватися про своє психічне здоров'я", - каже Меган Маркл.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Почніть з безкоштовного онлайн-плану, який розробили для того, щоб допомогти вам впоратися зі стресом, підвищити свій настрій, поліпшити свій сон і контролювати свій стан і емоції", - закінчила Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, що вперше за 13 років члени британської королівської родини герцог і герцогиня Кембриджські - відвідають Пакистан.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина принца Гаррі герцогиня Сассекська Меган Маркл нещодавно народила сина Арчі. Хлопчикові ще немає і пів року, однак подейкують, що Вона знову вагітна.

Також портал Знай.ua писав, що днями королівське подружжя Принц Вільям і Кейт Міддлтон провели закриту нараду в Кенсингтонському палаці, де зустрілися з мільярдером Біллом Гейтсом.