З Букінгемського палацу загадковим чином зникло фото Меган Маркл і принца Гаррі, яке довгий час стояло на столі у рамці.

Журналісти помітили, що портрет відсутній під час особистої зустрічі королеви Єлизавети II з Верховним комісаром з Гренади Кішею Александер-Грант. Джерело, близьке до королівської сім'ї зазначило, що це може бути реакцією Її Величності на документальний фільм ITV, в якому Меган і Гаррі почали атаку на ЗМІ, що зіпсували їхню репутацію в очах громадськості. Це викликало вкрай негативну реакцію серед британців.

Як видно на фото, на столиці в Букінгемському палаці залишилося фото з Кейт Міддлтон і принців Вільямом, а також фото, на якому зображені обидва принца у військовій формі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фотографія Меган і Гаррі з'явилася на цьому місці у травні 2018 року і залишалося на своєму місці до 24 липня 2019-го, коли королева зустрілася з Борисом Джонсоном, щоб призначити його прем'єр-міністром.

Нагадаємо, весільний поцілунок принцеси Діани і принца Чарльза визнали культовим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єлизавету і Меган Маркл посварила весільна дрібниця.

Також портал Знай.ua писав, принц Гаррі придумав таємну кишеню для життєво важливих завдань.