Американка на ім'я Керол Феннер народила доньку Луну з великою родимкою у вигляді "маски Бетмена". Ця аномалія називається вродженим меланоцитарним невусом. Лікарі в Америці говорили, що дитині може знадобитися близько сотні лазерних операцій. Проте, у Росії знайшовся лікар, який абсолютно випадково дізнався про дівчинку. Він пообіцяв видалити пляму за 6-8 процедур.

Мама дівчинки показала результати перших двох операцій в Росії на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Операцію проводили в Краснодарі.

Дівчинка з родимкою "маска Бетмена", luna.love.hope
Дівчинка з родимкою "маска Бетмена", luna.love.hope

На кадрах можна побачити, що пляму видалили з чола дитини. Керол розповідає, що операція пройшла для Луни безболісно. Мама дівчинки планує продовжувати лікування в Росії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Результат чудовий, я на 100% впевнена, що вчинила правильно, вирішивши відправитися до Росії з моєю маленькою", - говорить Керол.

Операції проводив хірург Павло Попов. Жінка каже, що успішні операції вона вважає різдвяним подарунком, який вона отримала завдяки лікареві.

Нагадаємо, раніше на Волині смертельно хворій жінці зробили унікальну операцію.

Також Знай.uа писав, що Зоряна Скалецька розповіла українцям про головну загрозу здоров'ю: "Весь світ шукає "срібну кулю".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що таке аденома: симптоми, лікування і перші ознаки.