З Краснодарського краю Російської Федерації прийшли жахливі новини. Там невідомий чоловік жорстко поглумився над 9-річною дівчинкою. Школярку жорстоко побили, згвалтували і покинули помирати у вигрібній ямі сільського туалету. Місцевим медикам дивом вдалося зберегти дитині життя.

За інформацією правоохоронців, інцидент стався у вівторок, 19 листопада, в селищі Рудниківський (Краснодарський край). Там дев'ятирічну дівчинку в жахливому стані знайшли у вигрібній ямі туалету.

Постраждала дівчинка, Telegram-канал "Liberty people"
Постраждала дівчинка, Telegram-канал "Liberty people"

Дитина від шоку і виснаження впала у кому, і 10 днів лікарі боролися за її життя. В результаті дівчинка прийшла до тями, і стали відомі подробиці інциденту. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Виявилося, що дівчинка не сама впала в яму. Її туди скинув сусід, який прийшов на застілля до матері школярки. П'яний чоловік побив та зґвалтував дівчинку, а потім скинув її тіло у вигрібну яму, де її знайшли тільки наступного дня. Відомо, що місцева поліція вже затримала підозрюваного, наразі він дає свідчення.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, в Дніпрі лінчували підозрюваного у жорстокій розправі над дівчинкою: відео не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв Знай.uа в Дніпрі педофіл оглушив дівчинку і затягнув у кущі.

Знай.uа писав, "Зробив це дитині на ноги": у Києві педофіл напав на дівчинку прямо в тролейбусі.