З'явилася інформація, що найкраща подружка доньки російського президента Володимира Путіна Катерини Тихонової (Путіної) Наталія Попова отримала посаду омбудсмена. Відомо, що тепер дівчина займатиметься розвитком "високих технологій".

Так, за рекомендацією своєї спадкоємиці Володимир Путін надав $10 млрд дружині Попової — українцю Кирилу Дмитрієву. Нова омбудсменка любить одяг леопардового кольору, була спочатку однокурсницею Тихонової, потім її заступницею у фонді "Иннопрактика". Через цю структуру Тихонова і Попова збирають гроші у бандитів та державного бізнесу. Про це повідомляє Telegram-канал "Футляр від віолончелі".

Наталія Попова, openinnovations
Наталія Попова, openinnovations

А ось російські журналісти пишуть, що Попова буде займатися розробкою і просуванням заходів по створенню комфортних умов для розвитку сектора технологічних та інноваційних компаній, а також вирішувати різні проблеми. Зокрема, мова йде про ліквідацію надлишкових регуляторних вимог і розширення доступу до фінансових ресурсів.

Призначена на цю посаду Наталія Попова була першим заступником Гендиректора фонду "Иннопрактика" Катерини Тихонової, яку в ЗМІ називають донькою президента Росії Володимира Путіна. Крім того, Попова також веде передачу "Наука" на одному з російських телеканалів і перебуває у шлюбі з главою Російського фонду прямих інвестицій (РФПІ) Кирилом Дмітрієвим.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, серце не витримало: у мережу злили останні фото Юрія Лужкова перед смертю.

Як повідомляв Знай.uа параноя Путіна і бюджетна машина Зеленського: на чому приїхала "нормандська четвірка" на саміт у Парижі.

Знай.uа писав, "Слуга народу" виконала головну примха Путіна на "нормандської зустрічі": що придумали у Зеленського.