Карма, як вона є. Всім відома соціальна мережа Facebook, яка не особливо любить свободу слова в Україні, поплатилася за всім відомі "блокування". Так, у Сполучених Штатах Америки невідомий викрав жорсткі диски з автомобіля неуважного співробітника Facebook. А на одному з носіїв інформації була особиста банківська інформація десятків тисяч працівників компанії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Bloomberg.

Facebook
Facebook

За інформацією журналістів, на диску були дані про заробітну плату, імена користувачів, номери банківських рахунків і останні чотири цифри номерів соціального страхування. Також на дисках була інформація про компенсації, включаючи зарплати, суми бонусів і деякі відомості про капітали.

"Ми працювали з правоохоронними органами, коли вони розслідували нещодавній злом автомобіля і крадіжку сумки співробітника, в якій знаходилося обладнання компанії, і на ньому було збережено інформацію про заробітну плату працівника. Ми не бачили жодних доказів жорстокого поводження з даними і вважаємо, що це було гучним злочином, а не спробою вкрасти інформацію про співробітників", - заявили в Facebook.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українців попередили про стрімке зростання інфляції: що буде з гривнею в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа Рада покарала за прогули 81 депутата, можуть забути про зарплату.

Знай.uа писав, чому бідні – бо дурні, чому дурні — бо бідні: в ООН розповіли про один з головних недоліків українців.