Страх Путіна перед НАТО висміяли кумедною карикатурою. В мережі з'явилася ілюстрація, яка зображує поведінку російського президента Володимира Путіна.

Автором свіжої карикатури на Путіна є відомий художник-карикатурист Сергій Йолкін, який і розмістив кумедне творіння на своїй сторінці. Приводом для глузувань з президента РФ стали вчення блоку НАТО, яких він начебто побоюється.

Карикатура на Путіна, фото: Сергій Йолкін
Карикатура на Путіна, фото: Сергій Йолкін

На фото зображений Володимир Путін, який лежить у своєму ліжку і злякано дивиться кудись убік. Картинка підписана наступними словами: "Все ближче і ближче проводить свої вчення блок НАТО". Водночас з-під ліжка Путіна виглядає зірка НАТО.

Нагадаємо, раніше Україна порушила Конвенцію ООН і прирекла опозиційного активіста на тортури у рідній країні

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", політичний сюрреалізм: у Раді нардепи від "Батьківщини" і ОПЗЖ побились зі "слугами народу"

Також "Знай.ua" писав, що названо ім'я організатора замаху на Соболєва, в якому загинув його 3-річний син: подробиці