Стало відомо, що 24-річний баварський пастух і вівчар Йоханнес Айххорн став героєм передріздвяного фоторепортажу.

Йоханнес Айххорн

Так, згідно Біблії, пастухи були одними з перших, хто прийшов вклонитися новонародженому Немовляті Христу. Напередодні свята німецьке агентство dpa оприлюднило історію про одного з молодих німецьких пастухів, він же є професійним вівчарем, танцівником, а також мисливцем.

Робочий день 24-річного Йоханнеса Айххорна з Шернфельда (Баварія) починається в 7 годин ранку. Спочатку він обходить 1200 племінних овець разом з ягнятами. Хлопець роздає їм їжу, а потім виганяє стадо пастися на луг.

Вівці

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Робочий день на фермі закінчується в 5 вечора. Після чого залишається ще час для любиго заняття, насправді - для другої професії, так як протягом декількох років Айххорн бере участь у танцювальному ансамблі. До того ж, пастух активно веде свій канал в соціальній мережі Instagram для того, щоб показати себе і привернути увагу сучасної молоді до професії вівчаря. Він публікує різноманітні знімки: не тільки себе серед худоби, але і з оголеним торсом, на відпочинку, з друзями і мисливськими трофеями.

Йоханнес Айххорн

Агентство dpa зазначає, що вівчарським господарствам Баварії потрібні молоді пастухи та інші фахівці - причому в 10 разів більше, ніж цієї професії навчаються на даний момент, щоб ці та інші вівці могли з надією дивитися в майбутнє.

Нагадаємо, що у Китаї фермер з провінції Хенань пообіцяв 300 свиней того, хто візьме в дружини його дочка.

Як повідомляв портал Знай.ua, поблизу села Нараїв згоріла тамтешня ферма, а на її руїнах" були знайдені єврейські надгробки, які і стали фундаментом для будівлі.

Також портал Знай.ua писав, що СБУ "накрила" проросійську ботоферму в Києві.