Варто нагадати нашим читачам, що недавно був убитий іранський генерал Касем Сулеймані. На церемонії похорону в Тегерані його дочка Зейнаб заявила, що в американській столиці даремно сподіваються на позитивний результат після того, що сталося в міжнародному аеропорту в Багдаді.

Про це стало відомо завдяки повідомленням інформаційного агентства Reuters.

Дональд Трамп, Главред
Дональд Трамп, Главред

"Божевільний Трамп, не думай тільки, що зі смертю батька все закінчиться", - заявила Зейнаб Сулеймані присутнім. Вона додала, що за загибель генерала на США та на їхнього союзника Ізраїль чекають чорні дні.

генерал Сулеймані, РБК
генерал Сулеймані, РБК

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Траурна церемонія, керував якою Верховний лідер Ірану Аятолла Хаменеї, почалася в університеті Тегерана вранці 6 січня, повідомляє агентство IRNA. Попрощатися з Сулеймані прийшли президент Хасан Роухани, глава парламенту країни, члени кабінету міністрів, керівництво збройних сил.

Нагадаємо, вбивство генерала Сулеймані: Іран в повній бойовій готовності, ядерний "мир" більше не діє.

Як повідомляв Знай.uа нагорода за голову Трампа: вбивство іранського генерала Сулеймані обернулося масовими заворушеннями, відео.

Знай.uа писав, американське посольство в Багдаді потрапило під мінометний обстріл: є жертви, відео.