Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в Іраку вбили генерала Касема Сулеймані. Місцева влада і громадськість прийняли рішення провести пишну церемонію прощання, однак на заході виявилося занадто багато людей. Прощання перетворилося в справжню тисняву. В результаті загинули 35 осіб, не менше 48 отримали травми.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

На відеозаписах видно, як загиблі лежать на дорозі, інші кричать і намагаються допомогти їм. Також державні ЗМІ заявили про втрату сигналу під час онлайн-репортажу з місця подій, не повідомляючи, звідки отримало інформацію про потерпілих.

Похорон Касема Сулеймані, УП
Похорон Касема Сулеймані, УП

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Інформацію про загиблих в телеефірі підтвердив глава служби швидкої медичної допомоги Ірану, заявивши, що в результаті тисняви "деякі наші співвітчизники отримали поранення, а деякі загинули". Напередодні церемонію прощання з Сулеймані провели в Тегерані — на похорон зібралися більше мільйона людей.

Нагадаємо, донька вбитого генерала Сулеймані пообіцяла Трампу "чорні дні": "Все закінчиться".

Як повідомляв Знай.uа американське посольство в Багдаді потрапив під мінометний обстріл: є жертви, відео.

Знай.uа писав, пішла слідом за коханим: жінку поховали живцем разом з чоловіком, моторошні деталі.