Онук Єлизавети II, принц Гаррі і його дружина Меган Маркл зробили гучну заяву на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, герцог і герцогиня Сассекські повідомили про те, що складають з себе королівські повноваження і тепер не будуть представляти королівську родину Великобританії на офіційних заходах.

Меган і Гаррі планують знайти роботу, щоб стати фінансово незалежними. Частину свого часу вони проводитимуть у Великобританії, частину – в Північній Америці.

Крім того, вони продовжать "повністю підтримувати Її Величність королеву", а також продовжувати співпрацю з організаціями, патронами яких вони є, і займатися різними благодійними проектами.

Варто відзначити, що ще невідомо чи відмовляться Гаррі і Меган від своїх титулів, але в будь-якому випадку свою заяву вони підписали, як герцог і герцогиня Сассекські.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі звернулися до австралійців зі словами підтримки і зазначили, що екологічна криза зайшла надто далеко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл і принц Гаррі влаштували бойкот на день народження Кейт Міддлтон.

Також портал Знай.uа писав, що королева Великобританії Єлизавета II оприлюднила нове сімейне фото на честь початку нового десятиліття.