Як відомо, цими днями десятки протестуючих зібралися під стінами адмінбудівлі в Сухумі, а пізніше і зовсім атакували його, виламавши двері та захопивши його зсередини. Так, тамтешні мешканці вимагали визнати незаконними результати виборів, які відбулися напередодні, та скинути президента невизнаної "республіки.

Наразі ж з'явилася інформація стосовно того, що у спробі державного перевороту в Абхазії брали участь й мешканці ДНР. Про це стало відомо від представника адміністрації президента республіки.

Виламані двері, фото - Sputnik
Виламані двері, фото - Sputnik

"Громадяни України, які називають себе представниками Донецької народної республіки, брали участь у спробі державного перевороту в Абхазії", - заявив він.

Наразі, як додали в адміністрації президента, з'ясовуються усі обставини перебування іноземних громадян на території Абхазії.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, виламали двері та увірвались всередину: розлючений натовп взяв "штурмом" адміністрацію президента, відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці повстали проти поліцейських, спалюють на вулиці: "Люди, яким набридло"

Також "Знай.ua" писав, що жорстока розправа над 26-річним хлопцем у Каховці переросла у народний бунт, копи мовчать: "Ми вже нікому не віримо"