Унікальний випадок стався за кордоном, а точніше на кордоні Мексики та США. Саме там чоловік придбав спеціальний препарат для потенції у биків та вжив його самостійно. Після цього його з "триденною ерекцією" госпіталізували до лікарні, пише Daily mail.

Як відзначається, чоловік з, ймовірно, поганою ерекцією вигадав унікальний спосіб її собі покращити. Так, він придбав сексуальний стимулятор, який використовується для розведення биків у Мексиці та використав його, коли планував зайнятися сексом з 30-річною жінкою.

пара
пара

"Він взяв сексуальний стимулятор, який він придбав у Веракрус, що використовували фермери в цьому регіоні для посилення биків для осіменіння", - йдеться в повідомленні.

В результаті цього, потерпілий три дні мав вкрай сильну ерекцію після чого екстрено був госпіталізований у спеціалізовану лікарню прикордонного міста США та Мексики Рейноса. Наразі, що зі станом чоловіка невідомо.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, російський лікар жорстоко поглумився над безпорадними пацієнтками, дівчатка були неповнолітніми.

Як повідомляв Знай.uа сотні священиків спіймали на розбещенні дітей: за таке відразу в пекло.

Знай.uа писав, у справі про зґвалтування поліцейської з'явилася нова обвинувачена: тримала подрузі руки.