На днях невідомі ліквідували польового командира Махібулли, який керував загонами "Талібан" на північному сході Афганістану. Зробили вони це за допомогою унікальної ракети AGM-114R9X, яка в народі має назву "летюча бритва".

Про це повідомляє видання The Drive

Як відзначається, для вбивства одного з лідерів радикального руху "Талібан", що в Афганістані, невідомі використали так звану "летючу бритву". Наразі є підозри, що до цього причетні США, адже саме вони мають таку зброю.

Машина бойовика

Відзначається, що про застосування цієї ракети, яка на території Афганістану була використана вперше, свідчить характер пошкоджень, отриманих автомобілем, на якому пересувався терорист під час нападу. Відтак, замість звичайної бойової часини, вона оснащена чотирма-шістьма висувними мечоподібними лезами, які Розкриваються безпосередньо перед тим, як ракета досягає мети.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зауважимо, що даний боєприпас можна використовувати навіть в густонаселених районах, бо він дозволяє уникнути випадкових жертв. Зокрема, з його допомогою були ліквідовані високопоставлені представники незаконних збройних формувань в Лівії, Сирії, Іраку, Ємені та Сомалі.

Нагадаємо, гора металу розчавила людей: переповнений пасажирський потяг зійшов з рейок, сотні жертв, рятувальники забули про сон.

Як повідомляв Знай.uа пекельний шторм на Канарах: оскаженіла стихія поховала людей разом з будинком.

Знай.uа писав, розтрощені будинки й гори бруду: у мережі з'явилося відео жахливої катастрофи.